Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Verkoper van dure handgel en mondkapjes weggestuurd van markt Tilburg

  Verkoper van dure handgel en mondkapjes weggestuurd van markt Tilburg

  In Tilburg is donderdag een kraampje van de Westermarkt verwijderd waar een man voor belachelijke prijzen handgel en mondkapjes aan het verkopen was. De prijzen waren overigens niet de reden dat hij werd weggestuurd; hij had überhaupt geen vergunning om daar te staan.

  Op Twitter ging een foto rond van de verkoper, dus flesjes met 500 ml handgel verkoopt voor 15 euro per stuk. Voor de hamsteraars was er een extra voordelig aanbieding: twee stuks voor 25 euro.

  Geen vergunning

  Het Brabants Dagblad heeft contact opgenomen met een woordvoerder van de Tilburgse politie. Die gaf aan dat de man 'geen vergunning had voor een verkoopstandplaats'. De exorbitante prijzen die de man vraagt, kan de politie niets aan doen. Een verkoper mag immers zelf bepalen wat hij voor zijn waren vraagt.

  De politie heeft de handgel en mondkapjes niet in beslag genomen. Daar heeft de politie momenteel geen recht toe. Komt de man terug, dan zou dat mogelijk wel kunnen, maar dan alleen omdat hij geen vergunning heeft, vertelt de woordvoerder.

  Bron: Brabants Dagblad

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant