Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • De Opgelicht?! app is vernieuwd!

  De Opgelicht?! app is vernieuwd!

  De nieuwe website ging vorige week al online, de Opgelicht?! app is ook verbeterd en uitgebreid. Zo kun je in de app nu ook alle dossiers lezen en is er een versie van de app beschikbaar voor tablets.

  Update

  Heb je de (gratis) app al op je telefoon? Zorg dan dat je de laatste versie hebt, door de app te updaten in de App Store (iOS) of de Play Store (Android). Vanaf nu vind je in de app niet alleen alerts, maar ook alle dossiers over personen, bedrijven en andere onderwerpen die in de uitzendingen zijn behandeld. Daarnaast wordt het nog makkelijker om een alert of dossier te delen met je vrienden. Uiteraard blijft het mogelijk om via de app contact op te nemen met de redactie van Opgelicht?!

  Tablet

  Vanaf nu is de Opgelicht?!-app ook beschikbaar als tabletversie. Je vindt de app in de App Store (iOS) of de Play Store (Android).

  Over de Opgelicht?!-app

  Wanneer je de Opgelicht?!-app hebt gedownload, kun je voor jou relevante pushmeldingen aanzetten. Door je te abonneren op één of meerdere categorieën binnen de app, krijg je direct een melding zodra wij een voor jou relevante alert plaatsen. Je kunt je ook aanmelden voor waarschuwingen over jouw financiële instellingen, zoals bijvoorbeeld je bank of creditcardmaatschappij. Hierdoor ben je als eerste gewaarschuwd en voorkom je dat je opgelicht wordt. Deel de alerts via Facebook, Twitter, Whatsapp of e-mail. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

  Download de app

  Download de Opgelicht?!-app voor Android

  Download de Opgelicht?!-app voor iOS

  Meer informatie over de app vind je hier.Let op: we doen ons best om de app optimaal te laten werken, maar het kan gebeuren dat er toch nog iets misgaat. Zie je geen afbeeldingen of kun je ergens niet op klikken? Laat het ons hier weten! Dan proberen we het probleem op te lossen.

 • Ook interessant