Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Belangrijk: nieuwe versie Opgelicht?! app!

  Belangrijk: nieuwe versie Opgelicht?! app!

  De Opgelicht?! app is verbeterd en uitgebreid! Zo kun je in de app nu ook alle dossiers lezen en is er een versie van de app beschikbaar voor tablets. Om de meest actuele alerts te ontvangen is het belangrijk dat je de laatste versie van de app hebt.

  Update de app

  Om de app optimaal te laten werken is het noodzakelijk om de laatste versie van de app te hebben. Hoe je dit doet? Ga naar de App Store (iOS) of de Play Store (Android) en update de app. Zo blijf je de op de hoogte van de meest actuele alerts. Ook vind je in de nieuwe versie alle dossiers over personen, bedrijven en andere onderwerpen die in de uitzendingen zijn behandeld. Daarnaast wordt het nog makkelijker om een alert of dossier te delen met je vrienden. Uiteraard blijft het mogelijk om via de app contact op te nemen met de redactie van Opgelicht?!

  Tablet

  Heb je een tablet? Dan is het vanaf nu mogelijk om ook daarop de Opgelicht?! app te downloaden. Je vindt de app in de App Store (iOS) of de Play Store (Android): zoek op Opgelicht?!.

  Over de Opgelicht?!-app

  Wanneer je de Opgelicht?!-app hebt gedownload, kun je voor jou relevante pushmeldingen aanzetten. Door je te abonneren op één of meerdere categorieën binnen de app, krijg je direct een melding zodra wij een voor jou relevante alert plaatsen. Je kunt je ook aanmelden voor waarschuwingen over jouw financiële instellingen, zoals bijvoorbeeld je bank of creditcardmaatschappij. Hierdoor ben je als eerste gewaarschuwd en voorkom je dat je opgelicht wordt. Deel de alerts via Facebook, Twitter, Whatsapp of e-mail. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

 • Ook interessant