Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Zoon (23) uit gezin van NPO-serie Een Huis Vol beschuldigd van diefstal dure BMW

  Zoon (23) uit gezin van NPO-serie Een Huis Vol beschuldigd van diefstal dure BMW

  Opvallend nieuws: een autohandelaar beschuldigt de 23-jarige Damian Quaedackers ervan een BMW 330d te hebben gestolen. Het gaat om de oudste zoon van het gezin Quaedackers, dat onlangs voor de tweede keer te zien was in het televisieprogramma Een Huis Vol. De familie zelf ervaart echter last van allerlei beschuldigingen die via sociale media worden geuit en stelt dat het gezin geen contact meer met de 23-jarige jongeman heeft.

  Autobedrijf Jan van Mourik & Zn uit Geldermalsen plaatste een opvallende oproep op sociale media: de 23-jarige Damian zou er zonder te betalen vandoor zijn gegaan met de prijzige BMW. Gistermiddag zou hij rond 14:52 bij het bedrijf zijn vertrokken, en tussen 15:15 en 15:45 zou hij zijn gesignaleerd bij Maasbracht, daarna ontbreekt ieder spoor. Het bedrijf looft een beloning uit voor de gouden tip.

  Het bedrijf heeft niet alleen een vestiging in Geldermalsen, maar ook in Culemborg: bij welk filiaal de auto precies is meegenomen is niet duidelijk, maar wel dat hij zeer snel heeft gereden als hij binnen een uur al in Maasbracht werd gesignaleerd.

  Uit de reactiepanelen blijkt dat het niet de eerste keer zou zijn dat hij een auto 'leent'. Een selectie uit de opmerkingen:

  Kunt u contact met me opnemen? Hij heeft er een aantal weken geleden ook eentje ‘gekocht’ bij een autobedrijf in Meerssen  
  Paar weken terug heeft ie ergens een 530d gejat, en die is uitgebrand teruggevonden.. heel veel succes  

  Familie Quaedackers lastiggevallen op sociale media

  De familie Quaedackers, bekend van het televisieprogramma Een Huis Vol, laat weten niks met de zaak te maken te hebben en bovendien behoorlijk last te hebben van de beschuldigingen, zo meldt het AD.

  Op Facebook schrijft het gezin het volgende: 'Goedenavond allemaal, wij krijgen allemaal berichten binnen dat mijn oudste zoon Damian auto's steelt. Nogmaals, hij woont niet thuis en we hebben geen contact met hem. Dit keur ik niet goed, en geloof me, als ik weet waar hij uithangt, heeft hij een groot probleem met mij. Wij als familie worden erop aangekeken.'

  Bron: AD.nl

 • Ook interessant