Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Werkaanbieding per e-mail van OCRA Banking Aerospace

  Pas op voor e-mails met een werkaanbieding afkomstig van OCRA Banking Aerospace. De aangeboden "functie" vertoont kenmerken van het optreden als katvanger/moneymule.

  Hierbij raakt u mogelijk betrokken bij illegale activiteiten met bovendien een pakkans van 100%.

  De Fraudehelpdesk maakt melding van de e-mails en adviseert u deze te negeren.

  Bron: www.fraudehelpdesk.nl

  Een voorbeeld:

  ----------------------------------------------------------------------------------------

  From: [email protected]

  To:

  Sent: Tuesday, March 13, 2012 4:14 PM

  Subject: Re: Werk aangeboden- uw CV is te vinden op de www.Banenmatch.nl

  Beste ....,

  Graag willen we u een manager positie aanbieden in ons bedrijf in het departement OCRA Aerospace Banking.

  OCRA Aerospace is een grote internationale onderneming. Wij bieden de management en administratieve diensten op het gebied van de vliegtuigbouw en hun eigenaren, evenals leasing diensten. Evenzo geven we professionele adviezen over de luchtvaartindustrie aan onze klanten.

  Net als alle grote bedrijven hebben veel verschillende afdelingen, zoals de HR-afdeling, de veiligheid afdeling, callcenter, klantendienst, wetenschappelijke afdeling, verkoop enzovoort. Elk van deze departementen vervult zijn functie, waarzonder het bedrijf zou niet kunnen bestaan. Onze afdeling heet OCRA Aerospace Banking en is verantwoordelijk voor de afhandeling van alle betalingen van het bedrijf.

  We willen u aanbieden een manager in de financiële afdeling van OCRA Customer BANKING klantendienst worden. Tot uw taken zal gaan behoren het verwerken van betalingen. In de verkoopafdeling betaalt de klant de verleende diensten. Wij accepteren geen betalingen met contant geld. Sinds het bedrijf is internationaal en we hebben klanten uit de hele wereld, hebben wij voor het gemak diverse zakelijke rekeningen. U zult werken met de klanten uit uw regio. U moet de rekening controleren en betalingen overmaken van de rekening in uw regio naar ons hoofdkantoor.

  Werkschema is 20-40 uur per week. Uw loon bedraagt 3000 Euro (Netto) plus 4 procent van elke verwerkte betaling.

  Om een manager in de financiële afdeling te worden moet u door de verschillende stadia gaan: een proefperiode (2 weken), de contractondertekening en nadien krijgt u de toegang tot de rekening van de onderneming.

  De proefperiode duurt ongeveer 10-14 dagen. U vult aanvraagformulier in met uw gegevens en de details van uw rekening. U kunt voor dit doel een nieuwe rekening openen of uw oude gebruiken. De klant zal betaling overmaken op uw rekening. Na ontvangst moet u contant geld afhalen en naar onze manager in het hoofdkantoor sturen met WU of MG. Na 2-3 verwerkte betalingen, sturen wij u het contract op uw adres. U moet het ondertekenen en per post terugzenden naar ons. Daarna geven we u de toegang tot onze zakelijke rekening.

  De proeftijd wordt betaald 1250 euro plus 4% van elke betaling.

  Indien u geïnteresseerd bent in dit aanbod, vult het aanvraagformulier (dat is bij deze brief).

  Zodra we het ingevulde formulier ontvangen, neemt een medewerker van de call center met u contact op die u zal inlichten aangaande uw positie.

  Met vriendelijke groeten,

  Mark van der Velde

  ( Personeel afdeling )

  ----------------------------------------------------------------------------------------

  Gerelateerd

 • Ook interessant