Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Open brief oprichter Dream or Donate: 'niet in gebreke geweest'

  Open brief oprichter Dream or Donate: 'niet in gebreke geweest'

  Robert-Jan Mastenbroek, oprichter van crowdfundingsplatform Dream or Donate, stelt in een open brief dat hij nooit in gebreke is geweest. 'Ik heb altijd gezegd dat ik iedereen zou betalen'. 

  Op het platform konden mensen geld inzamelen. Het platform werd vooral gebruikt om dure medische behandelingen te kunnen financieren. De website werd volgens Mastenbroek een paar weken geleden gehackt en ging plotseling offline. Dat zorgde voor onrust bij mensen die geld zouden krijgen via Dream or Donate. Eerder meldde Opgelicht?! dat er een schikking is getroffen met 31 gedupeerden.

  'Ik vind niet dat ik in gebreke ben geweest. Ik heb altijd gezegd dat ik zou betalen. Ik heb helder gecommuniceerd over het probleem, updates via het informatiekanaal gegeven en aanbetalingen gedaan om mijn goede wil te bewijzen. Wat had ik nog meer kunnen doen, anders dan herhalen?', aldus Mastenbroek.   

  'Levenswerk om goed te doen' 

  Het beslag op het landgoed van Mastenbroek is opgeheven. 'Mensen geloven wellicht nog steeds niet dat ik ben gehackt. Ik kan niet anders dan aangeven dat ik nooit was gestopt met Dream or Donate als dit niet het geval was geweest. Het is mijn levenswerk om goed te doen.'

  Volgens RTV Oost zijn alle gedupeerden inmiddels terugbetaald.

  Bron: RTV Oost

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant