Opgelicht?! waarschuwt al langer voor valse winacties waarbij namen van allerlei bedrijven misbruikt worden. Winacties uit naam van Ikea, Albert Heijn en de NS zijn bekend, maar nu wordt voor het eerst de naam van vliegmaatschappij Ryanair misbruikt.

De mail ziet er door het afgebeelde witte strand erg uitnodigend uit, maar er wordt verder erg weinig informatie gegeven over de zogenaamde actie. Ook is onduidelijk of je tegoed kunt winnen, of vliegtickets.

Advies

Ga hier niet op in en klik niet op de link in de mail. Deze mail is niet afkomstig van Ryanair en de maatschappij is ook niet betrokken bij deze 'actie'.

Algemene voorwaarden

Wees altijd voorzichtig met dit soort mails. Pas op met het invullen van je gegevens. Dergelijke berichten zijn vaak afkomstig van een marketingbureau dat om je gegevens vraagt om deze vervolgens door te verkopen aan andere partijen. Het is onduidelijk of er daadwerkelijk een prijs wordt uitgereikt. Vul je op de site je gegevens in? Dan is de kans groot dat je ongewenste telefoontjes en spamberichten krijgt. Wij adviseren je dan ook om niet op deze actie in te gaan en het bericht te verwijderen.

Gerelateerd