Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Trio tilt bank en klanten voor miljoenen

  Drie mannen hebben vermoedelijk voor miljoenen euro's een bank en tientallen klanten opgelicht. De verdachten zouden uit naam van rekeninghouders nieuwe bankpassen hebben aangevraagd. Vervolgens werd daarbij een pincode opgevraagd en kon de bankrekening van de slachtoffers worden geplunderd.

  Vervolgens werd daarbij een pincode opgevraagd en kon de bankrekening van de slachtoffers worden geplunderd.

  Dat heeft de recherche woensdag bekendgemaakt. De mannen in de leeftijd van 37 tot en met 42 jaar, zijn aangehouden in woningen in Delft, Rotterdam en Goes. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Daarnaast doorzocht de recherche panden in Delft, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Schiedam en Goes. Daarbij zijn administratie en computers in beslag genomen. Op een van de adressen werd een wapen gevonden.

  Het onderzoek staat onder leiding van het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg. De drie verdachten worden vrijdag in die plaats voorgeleid aan de rechter-commissaris.

  De politie wil niet zeggen om welke bank het gaat. Wel zijn meerdere filialen opgelicht. De bank heeft aangifte gedaan. De gedupeerde rekeninghouders wonen verspreid over het hele land, maar een groot deel komt uit Zeeland

  (ANP)

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant