Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Opgelicht?!-app meer dan 100.000 actieve gebruikers

  Opgelicht?!-app meer dan 100.000 actieve gebruikers

  Onze app is sinds de lancering eind mei vorig jaar meer dan 100.000 keer gedownload. In de app vind je een overzicht van de meest actuele waarschuwingen op het gebied van oplichting en bedrog.

  Pushberichten

  Wanneer je de Opgelicht?!-app hebt gedownload, kun je voor jou relevante pushmeldingen aanzetten. Op deze manier ontvang je direct een melding wanneer wij een alert plaatsen uit een categorie waar jij op geabonneerd bent. De Opgelicht?!-app is gratis te downloaden en te gebruiken voor iOS en Android-gebruikers.

  De alerts kun je gemakkelijk delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of e-mail, zodat je direct je omgeving kunt waarschuwen en oplichting voorkomen kan worden.

  App update: Dossiers en tablet-versie

  Binnenkort komt er een grote update van de Opgelicht?!-app. Door de update kun je straks naast de alerts ook dossiers volgen die regelmatig bij Opgelicht?! aan bod komen. Naast functionele aanpassingen zoals het eenvoudiger delen van alerts/dossiers wordt de app ook beschikbaar gemaakt voor tablets.

  Uitleg Opgelicht?!-app

  Als gebruiker van de app kun je je abonneren op een of meerdere categorieën binnen de app. Zo krijg je direct een melding wanneer wij een voor jou relevante alert plaatst. Bovendien kan je aangeven dat je een pushbericht wilt ontvangen bij waarschuwingen van specifieke financiële instellingen, zoals je bank of creditcardmaatschappij. Daarnaast is het ook mogelijk om vanuit de app de redactie op de hoogte te brengen van oplichting in je omgeving.

  Download de app

  Download de Opgelicht?!-app voor Android

  Download de Opgelicht?!-app voor iOS

  Meer informatie op www.opgelicht.nl/app

 • Ook interessant