Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Blijf op de hoogte van actuele online oplichting. Download de gratis Opgelicht?!-app

  Blijf op de hoogte van actuele online oplichting. Download de gratis Opgelicht?!-app

  Krijg de meest actuele waarschuwingen op het gebied van online oplichting direct als melding op je telefoon. Klinkt goed toch? In dit artikel leggen wij je alle ins-en outs uit van de Opgelicht?!-app.

  Download de Opgelicht?! app hier:

  De app van Opgelicht?! kun je installeren op een smartphone en/of tablet. De app is geoptimaliseerd voor smartphones, maar werkt ook prima op tablets. Download de Opgelicht?!-app gratis in de App Store en Play Store

  Hoe werkt de app?

  Abonneer je op één of meerdere onderwerpen die voor jou relevant zijn in de app. Zodra wij een relevante alert plaatsen, krijgt jij alleen de pushmeldingen binnen van de onderwerpen die jij hebt aangevinkt. Dit kun je doen door in de menubalk onderaan op het plusje te klikken rechtsboven bij ieder onderwerp. Nieuwe app-gebruikers krijgen na het installeren van de app direct een optie om de onderwerpen te selecteren.

  Belangrijke alerts makkelijk terugvinden

  In de app kun je belangrijke alerts bewaren door op het bookmark-icoon te klikken. Handig voor als je een alert later nog eens wil teruglezen. Al jouw bewaarde alerts worden dan op één plek bewaard. 

  Deel je ervaring met ons 

  Ben jij of ken jij iemand die is opgelicht? Of heb jij een tip of een vraag? Neem dan contact met ons op!  Dit kun je doen door op ‘insturen’ te klikken onderaan de menubalk. 

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee

  Deel de alerts via Facebook, Twitter, Whatsapp of e-mail. Dit kan door onderaan of rechts bovenaan het artikel op ‘artikel delen’ te klikken. 

 • Ook interessant