Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • FIOD nog op zoek naar drie verdachten nep-belastingtelefoontjes

  FIOD nog op zoek naar drie verdachten nep-belastingtelefoontjes

  Nadat wij in onze uitzending van 30 januari beelden toonden van een aantal verdachten in de zaak van de nep-belastingtelefoontjes, kwamen er veel tips binnen. Aan de hand van deze tips zijn twee verdachten gearresteerd. De FIOD is nog op zoek naar drie bendeleden.

  In de uitzending van 30 januari lieten we zien hoe twee leden van een criminele bende, kassiers in dit geval, door de FIOD van hun bed gelicht werden. Andere leden van de bende doen zich voor als medewerkers van de belastingdienst. Ze zetten mensen telefonisch onder druk en proberen zo zelfverzonnen dwangsommen te innen.

  Meld het als jij onderstaande mannen herkent

  Na de uitzending van vorige week zijn er veertig tips binnengekomen bij de FIOD. Aan de hand daarvan zijn inmiddels twee verdachten gearresteerd. De FIOD is nog op zoek drie bendeleden. Heb jij informatie over de mannen op onderstaande foto's, bel dan met de FIOD op 088-1549600 of anoniem met 0800-7000.

  Verdachte 1

  De FIOD vraagt mensen die weten wie deze persoon is en waar hij momenteel verblijft zich te melden.

  Verdachte 2

  De naam van deze verdachte is inmiddels bekend. De FIOD is nog op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de verblijfplaats van deze man.

  Verdachte 3

  De FIOD vraagt mensen die weten wie deze persoon is en waar hij momenteel verblijft zich te melden.

  Gerelateerd

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant