Aankomende zondag is het Vaderdag! Marketingbureaus spelen hier graag op in. Er is nu een misleidende winactie in omloop waarbij je zogenaamd een vaderdagpakket van bol.com kunt winnen.

Het pakket dat je kunt winnen is volgens het bericht €250,- waard. Als je een korte enquête invult, zou je kans maken op het vaderdagcadeau. Je komt bij de vragen terecht door op de button in de e-mail te klikken.

Geen vaderdagpakket

De button verwijst naar een website waar je -zoals verwacht- vragen over Vaderdag gesteld worden. Vervolgens dien je je gegevens in te vullen. We raden je ten zeerste af dit te doen. Als je de algemene voorwaarden leest wordt duidelijk dat bol.com niets met de actie te maken heeft. Je kunt geen vaderdagpakket winnen. Daarnaast staat er geschreven dat de actie is georganiseerd door een marketingbureau dat jouw gegevens wil doorverkopen aan sponsoren. Deze sponsoren zullen je lastigvallen met spamberichten en ongewenste telefoontjes.

Voorkom spamberichten

Voorkom dat je mailbox volstroomt met spam en verwijder dit bericht. Wil je meer tips om spam te voorkomen? Lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Blijf op de hoogte, like Opgelicht?! op Facebook

Gerelateerd