Weer worden valse e-mails verstuurd uit naam van International Card Services (ICS). Dit keer zou uw creditcardrekening geblokkeerd zijn, omdat deze geupdate dient worden.

Om uw identiteit te bevestigen en de beperkingen op uw account op te heffen, dient u op een link te klikken en een aantal controlevragen te beantwoorden. Ga hier niet op in! Deze mail is niet door ICS verzonden. Het gaat hier om een valse e-mail waarmee criminelen uw gegevens in handen proberen te krijgen.

Klik nooit op de link in een dergelijke mail! Doet u dit wel, kunt u het slachtoffer worden van phishing. Ook kan malware op uw computer geïnstalleerd worden.

Ga niet in op het verzoek in deze mail uw gegevens in te vullen. Medewerkers van ICS zullen u nooit naar deze persoonlijke gegevens vragen. Niet via e-mail, telefoon of op welke manier dan ook.

U kunt de phishingmail herkennen aan de volgende punten

- De link in de e-mail verwijst naar een andere website dan https://www.icscards.nl. Dit ziet u als u met de cursor van de muis op de link gaat staan, zonder deze daadwerkelijk aan te klikken.

- In de aanhef staat 'Geachte ICS-klant' en niet uw naam.

Heeft u deze of een soortgelijke e-mail van ICS ontvangen, stuur deze dan door naar valse-email(at)icscards.nl.