Heb je een e-mail ontvangen waarin staat dat jouw AH bonuskaart is geselecteerd om een cadeaubon van 500 euro te winnen? Let dan goed op! Deze e-mail is niet afkomstig van Albert Heijn.

Er gaan geregeld e-mails rond, zogenaamd van Albert Heijn, waarin wordt beweerd dat je kans maakt op een cadeaukaart. In deze variant staat dat jouw bonuskaartnummer is gekozen en dat je kans maakt op een cadeaubon ter waarde van 500 euro.

Voorwaarden

Je kunt je deelname te bevestigen door op een link te klikken. Deze verwijst naar een pagina die lijkt op een website van Albert Heijn. Daar wordt om je gegevens gevraagd. Ook dien je akkoord te gaan met allerlei voorwaarden. In deze voorwaarden staat onder meer dat diverse sponsors contact met je mogen opnemen via post, sms, telefoon en/of e-mail. Dit betekent dat je een hele hoop spam en ongewenste telefoontje kunt verwachten als je akkoord gaat.

Vervolgzendingen

Uiteindelijk kun je een proefpakket vitaminetabletten aanvragen. Let op! in de voorwaarden staat dat je verplicht 6 vervolgzendingen moet afnemen, met een totale waarde van € 179,70, tenzij je jezelf binnen 21 dagen na ontvangst afmeldt. Vaak blijkt het afmelden in praktijk niet gemakkelijk of zelfs onmogelijk bij dit soort acties.

Meer weten?

Wil je meer informatie over misleidende winacties? Bekijk ons hulpartikel over dit onderwerp. Ook op de website van Albert Heijn kun je meer lezen over dit soort nepacties.

Gerelateerd