Jouw Facebookpagina is in strijd met het beleid van Meta tegen impersonatie. Als je deze overtreding niet op tijd herstelt, zal je account permanent worden gedeactiveerd.

Impersonatie betekent dat je jezelf voordoet als iemand anders. Oplichters laten het lijken alsof Meta verschillende meldingen heeft ontvangen over dat jouw Facebookaccount in strijd is met hun beleid over impersonatie. 

Als je de overtredingen niet op tijd herstelt, dan dreigen de criminelen met het deactiveren van je account. Meta laat op zijn website weten dat je geen berichten moet vertrouwen waarin wordt gedreigd je account te verwijderen of te blokkeren.

Valse mail Meta

Voorkom dat oplichters zich voor gaan doen als jou en bescherm jezelf tegen identiteitsfraude door via onze gratis Opgelicht?!-app op de hoogte te blijven van de meest actuele phishingberichten (te downloaden voor Android en iOS). 

Verdachte link

Om je account te herstellen dien je drie stappen te volgen. Als je deze hebt toegepast, moet je klikken op de knop ‘Verzoek Beoordeling’, maar doe dit niet. Meta laat weten: “Klik niet op links of bijlagen van verdachte e-mails of chatberichten die claimen van Meta afkomstig te zijn.”

Gegevens ingevuld, en nu?

Verander direct het wachtwoord van je Facebook-account en stel tweestapsverificatie in.

Lees ook