Heb je een e-mail van Lidl ontvangen waarin staat dat je kans maakt op een cadeaubon ter waarde van 500 euro? Let op! Deze actie is niet van de supermarktketen.

In het bericht staat dat Lidl haar loyale klanten in het zonnetje wil zetten. Daarom krijg je de kans om een cadeaubon ter waarde van 500 euro te winnen. Hiervoor dien je alleen op de link 'Bevestig hier' in het bericht te klikken.

Ongewenste berichten en telefoontjes

Wanneer je op de link klikt, kom je terecht op een website die je enkele vragen voorschotelt. Een hiervan is hoe vaak je Lidl bezoekt. Nadat je deze hebt beantwoord, hoef je alleen nog je gegevens in te vullen. Wij raden dit echter ten strengste af. Deze actie komt niet van de supermarktketen, maar van een organisatie die aan jouw gegevens wil komen om die vervolgens door te verkopen. Wanneer je meedoet, zal je in de toekomst worden lastiggevallen met ongewenste e-mails en telefoontjes.

Negeer en verwijder dit bericht!

Negeer en verwijder dit soort berichten meteen. Je wordt om de tuin geleid! Wil je meer weten over misleidende winacties? Lees dan hier ons hulpartikel over dit onderwerp.

Volg ons op social media

Wil je op de hoogte blijven van de laatste alerts? Like dan Opgelicht?! op Twitter en Facebook.

Gerelateerd