Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Let op voor valse Jumbo-winactie: ‘waardebon van 1000 euro’

  Let op voor valse Jumbo-winactie: ‘waardebon van 1000 euro’

  Criminelen maken je wijs dat je een waardebon van Jumbo hebt gewonnen ter waarde van duizend euro. Vul niet je gegevens in, want deze actie is te mooi om waar te zijn. 
   

  Heb je een actie namens Jumbo ontvangen per mail? Check vóórdat je ergens op klikt of de mail betrouwbaar is. Dit kun je onder meer doen door de link in het bericht te controleren. Houd de link ingedrukt op je telefoon of ga met de cursor van je desktop op de link staan. Zorg dat je niet klikt. Kijk dan waar de link naartoe verwijst. “Bij Jumbo is dit altijd: service.jumbo.com”, aldus de supermarktketen. 

  Bovenstaand phishingbericht ontvangen? Ga er niet op in en stuur de mail in via de Opgelicht?!-app (iOS en Android) of ons contactformulier en stel Jumbo op de hoogte. Zo kunnen we voorkomen dat er slachtoffers vallen én blijf je direct via de gratis Opgelicht?!-app op de hoogte van actuele phishingberichten

  Zo weet je of een Jumbo-winactie echt is 

  • Een winactie van Jumbo op Facebook is altijd gekoppeld aan de officiële Facebookpagina: facebook.com/jumbosupermarkten. Eventueel wordt er gelinkt naar een pagina op jumbo.com. 
  • Officiële pagina’s van jumbo.com beginnen altijd met ‘jumbo.com’ of ‘hallo.jumbo.com’.
  • Bovenstaande mail bevat veel slordige schrijffouten. Dit mag je niet verwachten van een legitiem bedrijf als Jumbo.

  O nee, op de link geklikt

  Lees ook

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

 • Ook interessant