Presentator Jaap Jongbloed is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator. Jongbloed presenteert Opgelicht?!, EenVandaag en Het Mooiste Meisje van de Klas.

Sinds 2016 is Jongbloed presentator van Opgelicht?!. Ook komend seizoen, dat op 5 september van start gaat, zal Jongbloed in het programma fraude- en oplichtingszaken aan het licht brengen.

Je kunt hier stemmen op jouw favoriete presentator en programma. In totaal werden door het kijkerspubliek en de redactie van Televizier 25 van de mooiste, beste, grappigste en meest ontroerende kanshebbers uit het afgelopen televisiejaar geselecteerd. Uit deze lijst komt de uiteindelijke winnaar van de belangrijkste tv-prijs van Nederland.

Gouden Televizier-Ring Gala

Op 12 oktober wordt op het spectaculaire Gouden Televizier-Ring Gala bekend gemaakt welke presentator de Zilveren Televizier-Ster wint en welk tv-programma de Gouden Televizier-Ring wint. Het gala is live te zien op NPO 1 bij AVROTROS. Jan Smit en Art Rooijakkers vormen ook dit jaar het stijlvolle presentatieduo.

Gerelateerd