Bij Opgelicht?! stromen de meldingen binnen over een e-mail die uit naam van Kruidvat wordt verstuurd. Hierin staat dat het bedrijf een verassing voor je heeft. Trap hier niet in! Het is een valse winactie.

250 klanten krijgen cadeaukaart

In het bericht staat dat de drogisterijketen haar succes met jou wil vieren. Daarom geven zij deze week 250 klanten een cadeaukaart van 250 euro. En jij zit daarbij. Hiervoor moet je alleen op te button 'Ga verder' te klikken.

Vraag beantwoorden

Wanneer je op 'Ga verder' hebt geklikt, kom je terecht op een website. Hier moet je enkele vragen invullen voordat je jouw cadeaukaart ontvangt. Na de vragen heeft het bedrijf alleen nog je gegevens nodig. Maar let goed op en lees de kleine lettertjes! Hier wordt duidelijk dat het helemaal geen actie van Kruidvat betreft, maar een actie van verschillende sponsoren die aan jouw gegevens willen komen. Wanneer je je gegevens invult, geef je toestemming om door bedrijven benaderd te worden via telefoontjes, sms’jes en e-mails.

Advies

Negeer en verwijder de e-mail direct. Wil je meer informatie? In dit hulpartikel lees je alles over misleidende winacties.

Gerelateerd