In onze Opgelicht?!-app waarschuwen we je voor de meest actuele en overtuigende vormen van oplichting. Phishing, spookfacturen, babbeltrucs of een datalek: via de app ben je snel op de hoogte. Als je de app gebruikt, dan is het echter van belang dat je op korte termijn de laatste versie installert. Wegens een technische aanpassing aan de achterkant is dat noodzakelijk, wil je de alerts net zo blijven ontvangen als je gewend bent.

De app is beschikbaar voor iOS en Android, en in beide gevallen geldt dat je de app moet updaten naar versie 4.0.0 die op 7 januari 2021 in beide Stores is beland. Afhankelijk van je instellingen kan het zijn dat dat automatisch is gebeurd of dat je dat inmiddels handmatig hebt gedaan.

Is dat echter niet het geval, of weet je het niet? Check dan even in de voor jou relevante Store of je de app nog moet updaten.

  • Beschik je over een iPhone? Dan kun je de nieuwste versie hier downloaden in de App Store.
  • Gebruik je een Android-telefoon? Dan kun je de nieuwste versie hier downloaden in de Google Play Store.

En gebruik je de app überhaupt nog niet? Ook dan kun je 'm via bovenstaande links gewoon downloaden. Kies na het installeren zelf de voor jou relevante categorieën waarvoor geldt dat je graag waarschuwingen wenst te ontvangen en wij doen de rest. Handig, en dat kan je bovendien zomaar een hoop geld schelen.

Meer informatie over de Opgelicht?!-app vind je hier