Er circuleert een e-mail waarin staat dat je een Albert Heijn giftcard van 1000 euro kunt krijgen wanneer je meedoet aan een onderzoek. Trap hier niet in, want dit is nep.

In de e-mail staat dat jouw e-mailadres is uitgekozen om mee te doen aan een onderzoek. Je zou enkel je e-mail moeten bevestigen en vervolgens een een paar vragen over Albert Heijn hoeven te beantwoorden.

Geen giftcard maar proefpakketten

Wanneer je op 'Klik hier om te bevestigen' klikt, kom je op een pagina terecht waar je vier vragen moet beantwoorden. Deze gaan over hoe vaak en wanneer je boodschappen doet bij Albert Heijn. Vervolgens blijk je geen giftcard te krijgen, maar kun je kiezen uit vier proefpakketten. Je kunt kiezen uit diverse producten, zoals afslank- en huidverzorgingsartikelen.

Vervolgzendingen en kosten

Uit de kleine lettertjes blijkt dat de afzender betaald krijgt, wanneer jij via hun e-mail op een van de gelinkte sites terechtkomt en daar een proefpakket bestelt. Ook staat er dat je na het bestellen van je proefpakket rekening moet houden met vervolgzendingen en kosten. We adviseren je om niet op de e-mail in te gaan en deze weg te gooien.

Gerelateerd