Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Rotterdamse 83-jarige vrouw slachtoffer van babbeltruc

  Rotterdamse 83-jarige vrouw slachtoffer van babbeltruc

  De politie heeft een signalement van drie mensen gepubliceerd die in Rotterdam een 83-jarige vrouw hebben beroofd. Het drietal is op 30 april rond 15:40 uur binnengedrongen in appartementencomplex 't Groeneveld aan de Groene Hilledijk.

  Er waren twee vrouwen en één man bij de overval actief. Eén van hen deed zich voor als de dochter van een kennis en had een gebaksdoos bij zich. Toen het slachtoffer de deur opendeed, drongen de drie overvallers binnen en roofden het huis leeg, terwijl het slachtoffer werd vastgehouden. Er zijn onder andere sieraden en geld buitgemaakt.

  Signalement

  De politie heeft een signalement van de overvallers gepubliceerd:

  'De vrouw met de gebaksdoos had een lichtgetinte huidskleur, had een slank postuur,  was  ±1.60 meter lang en ca 30 jaar oud. Ze droeg nepwimpers, had een hoofddoek om en een gekleurd sjaaltje om haar nek. Ze droeg een jasje, kort rokje en hakken.
  De tweede vrouw had een gezet postuur, had een lichtgetinte huidskleur, en was ± 1.80 meter lang en was rond de 35 jaar oud. Ze had donker haar in een staart, droeg een rok, een trui en een legging.
  De man in het gezelschap had een normaal tot gezet postuur, had een licht getinte huidskleur, was ± 1.75 meter lang en was rond 30 á 35 jaar oud. Hij had zwart kort haar en droeg een donkerblauwe trui en spijkerbroek.'

  Neem contact op met de politie

  De politie dringt iedereen die iets over het incident of de overvallers weet, aan om contact op te nemen. Dit kan door te bellen naar het Regionaal Team Overvallen van de Rotterdamse politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, met 0800-7000.

  Bron: Politie

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

 • Ook interessant