Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • TopTicketShop haalt Songfestivalkaarten offline na ingrijpen Opgelicht?!

  TopTicketShop haalt Songfestivalkaarten offline na ingrijpen Opgelicht?!

  Terwijl de reguliere voorverkoop aanstaande donderdag pas begint, bood TopTicketShop vanaf donderdag 5 december kaarten aan voor het Eurovisie Songfestival 2020. Ze maakten hiervoor onder andere reclame op Marktplaats. Toen de tickethandelaar door Opgelicht?! werd benaderd, haalden ze onmiddellijk alle kaarten offline.

  Topticketshop.nl bood kaarten aan voor alle negen shows, dus ook voor de halve finales en de finale op zaterdag 16 mei. De officiële kaarten kosten tussen de € 18,50 en € 250. TopTicketShop verkocht deze toegangstickets tegen woekerprijzen variërend van € 199,- tot € 449,-.

  In een telefoongesprek met Opgelicht?! zei een medewerker van de klantenservice dat ze de kaarten via de organisatie van het Songfestival hadden gekregen. Songfestival-organisator Sietse Bakker zegt dat dat een leugen is. Het Songfestival heeft absoluut geen banden met de TopTicketShop, zegt een woordvoerder.

  Kaarten voor het Eurovisie Songfestival zijn vanaf donderdag 12 november 12:00 uur te koop via het officiële kanaal Songfestival.nl.

  In de uitzending van Opgelicht?! van dinsdag 10 december geven we tips hoe te voorkomen dat je opgelicht wordt met kaartjes voor het Eurovisie Songfestival.  Bovendien onthullen we programma dat de hotel- en kamerprijzen excessief zijn gestegen in de week van het liedjesfestijn.

  Hoofdproducent Sietse Bakker is bij ons te gast en gaat met ons in gesprek over deze onderwerpen. Meer weten? Kijk vanavond om 21.25 naar Opgelicht?! op NPO 1.

  Wil je weten hoe je veilig een geldig toegangsbewijs voor het Eurovisie Songfestival 2020 kunt kopen? Bekijk onderstaand fragment.

  Kaarten zijn niet langer beschikbaar

 • Ook interessant