Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • My Wings Holiday Club

  Kent u de Sky Travel & Lifestyle Club nog? Opgelicht?! bracht dit pyramidespel onder de aandacht in de uitzending van 3 april 2007. Nu is de marketingman van Sky Travel een nieuw bedrijf begonnen: de My Wings Holiday Club.

  De My Wings Holiday Club is onderdeel van de My Wings Business Club. Volgens hun website biedt deze club hun leden 'onbegrensde reismogelijkheden met korting', soms tot wel 95 procent! Eigenaar is de man die de marketing voor zijn rekening nam voor de Sky Travel & Lifestyle Club.

  Sky Travel

  Begin 2007 bezocht Opgelicht?! een verkooppresentatie van de Sky Travel & Lifestyle Club. Deze club was volgens de eigenaren 'een gezellige club van reislustige mensen die vaak op vakantie gaan'. En dat met flinke korting! Met dit lokkertje werden mensen urenlang gebombardeerd met verkooppraatjes op zondagmiddag in een zaaltje van een hotel. En naast ongelooflijk goedkoop reizen is er nog een bonus, u zou flinke bedragen uitgekeerd krijgen als u uw vrienden, familie en bekenden dit ook gunt en lid maakt. Om lid te worden van de Sky Travel & Lifestyle Club moest u wel zelf eerst €2990 betalen...

  Omgedoopt

  De Sky Travel & Lifestyle Club werd omgedoopt tot Travelogia, wat inmiddels niet meer bestaat. En nu is er dus de My Wings Holiday Club, onderdeel van de My Wings Business Club. De eigenaar werd in 2002 in de pers al eens in verband gebracht met een piramidespel. Er zijn veel mensen die naar deze man op zoek zijn en nog geld van hem krijgen.

 • Ook interessant