Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Malafide dakgootreiniger licht Landsmeerder op

  Malafide dakgootreiniger licht Landsmeerder op

  Een inwoner van Landsmeer is recentelijk slachteroffer geworden van oplichting door een malafide bedrijf dat zijn dakgoten reinigt. De man betaalde een bedrag van 2500 euro, wat een uurtarief bleek te zijn. 

  De Landsmeerder stemde in met het verzoek van het bedrijf om zijn dakgoot te reinigen. Maar het bleef niet bij het reinigen van de dakgoot, de bouwvakkers vertelden de man dat er meer gebreken aan het dak zijn en presenteerden hem een offerte van 2500 euro om het dak te herstellen. 

  Binnen een uur vertrokken

  De man stemde in met de herstelwerkzaamheden aan zijn dak en betaalde het gevraagde bedrag. Toen de bouwvakkers binnen een uur vertrokken, vertrouwde de Landsmeerder het niet. Zijn telefoontjes naar het bedrijf waarin hij om opheldering wilde vragen, bleven onbeantwoord. 

  Ook de politie Landsmeer laat via Facebook weten dat er ‘tot op vandaag helaas geen enkel contact met het bedrijf mogelijk is’. 

  Op de website van het consumentenprogramma Radar staan talloze verhalen van slachtoffers die door het bedrijf zijn gedupeerd. Het bedrijf noemt zich Bouwcontrol, maar gebruikte eerder de naam Dakcontrol.

  Bron: NH Nieuws

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant