Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Apeldoorners opgepakt voor miljoenenzwendel

  Apeldoorners opgepakt voor miljoenenzwendel

  Een 61-jarige man en een 59-jarige vrouw uit Apeldoorn zijn dinsdagmorgen vroeg opgepakt, omdat zij beleggers voor miljoenen euro's zouden hebben opgelicht.

  Een 61-jarige man en een 59-jarige vrouw uit Apeldoorn zijn dinsdagmorgen vroeg opgepakt, omdat zij beleggers voor miljoenen euro's zouden hebben opgelicht. De man is in Rekem in België aangehouden, de vrouw is gearresteerd in een woning in Apeldoorn. De politie doorzoekt diverse woonadressen van het tweetal, aldus een woordvoerder.

  Tegen de Apeldoorners liep al sinds de zomer van vorig jaar een onderzoek. Elf gedupeerden deden aangifte bij de politie, omdat zij opgelicht zouden zijn met niet-bestaande kredietportefeuilles. De man en de vrouw haalden op die manier ruim 5 miljoen euro binnen. De man geldt als hoofdverdachte, zegt de politie. Om zijn uitlevering is gevraagd.

  Behalve de woningen in Rekem en Apeldoorn wordt dinsdag ook een stacaravan in Nieuwkoop doorzocht. Op de woning in Apeldoorn wordt beslag gelegd. De politie verwacht ook luxegoederen en administratie mee te nemen. Meer aanhoudingen zijn niet uitgesloten.

  Bron: ANP

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant