Er is een e-mail in omloop waarin staat dat je kans maakt op een Allerhande Box. Als je wint, krijg je zogenaamd zes maanden lang zo’n box thuisgestuurd.

Albert Heijn zou dit bericht naar je sturen omdat ze vijftien jaar lang de grootste supermarktketen van Nederland zijn. Door antwoord te geven op drie vragen, maak je kans op de aantrekkelijke prijs.

Gegevens invullen

Als je op de button in de e-mail klikt, doe je mee aan de winactie. Je kom op een pagina terecht waar je de vragen dient te beantwoorden. Vervolgens wordt er naar je gegevens gevraagd. We raden je af deze in te vullen. Onderaan de website is namelijk te lezen dat Albert Heijn niets met deze winactie te maken heeft. Je kunt geen Allerhande Box winnen.

Algemene voorrwaarden

In de algemene voorwaarden staat geschreven dat niet de supermarktketen, maar een marketingbureau achter de e-mail zit. Dit bureau wil je gegevens doorverkopen aan andere partijen. Deze partijen zullen je lastigvallen met spamberichten en ongewenste telefoontjes. Daarnaast blijkt de kans dat je bij deze winactie een prijs wint nihil.

Negeren en verwijderen

We adviseren je deze e-mail te negeren en verwijderen. Zo houd je je gegevens bij jezelf en voorkom je spam in je mailbox. Wil je meer weten over hoe je je mailbox vrij van spam kunt houden? Lees het in ons artikel over dit onderwerp.

Gerelateerd