De redactie van Opgelicht?! heeft al talloze keren gewaarschuwd voor een valse mail uit naam van Samsung, waarin staat dat je een nieuwe telefoon hebt gewonnen. Opnieuw komen er meldingen binnen over hetzelfde valse bericht. Pas hiervoor op! Als je niet oplet, eindig je met een duur abonnement waar je niets aan hebt.

Je hebt een aantal maanden geleden zogenaamd meegedaan aan een wedstrijd van Samsung. Je hebt niet de hoofdprijs gewonnen, maar wel een gloednieuwe smartphone. Je moet je prijs binnen één dag claimen, anders krijgt iemand anders de telefoon. Je prijs kan je claimen via de link in het bericht. Doe dit niet!

Onnodig abonnement

De link in het bericht stuurt je door naar een neppagina die lijkt op een pagina van Samsung. Als je goed kijkt, zie je bovenaan in kleine lettertjes staan dat je helemaal geen prijs hebt gewonnen, maar meedoet aan een loterij. De aanbieding wordt geleverd met een proefabonnement van drie dagen voor een website met onbeperkt entertainment. Na die drie dagen betaal je maar liefst €75,- per maand. Je kan deze valse winactie het beste gelijk verwijderen.

Hoe herken je valse winacties?

Gerelateerd