Waterbedrijf Groningen waarschuwt voor oplichters die doen alsof ze voor deze organisatie werken. Het bedrijf vraagt mensen goed op te letten en om altijd om een legitimatie te vragen.

Afgelopen weekend is een bewoonster aan de Spinozalaan in Haren slachtoffer geworden van een oplichter die zich voordeed als medewerker van het waterbedrijf. Het komt vaker voor dat oplichters zich met deze babbetruc bij bewoners binnen proberen te praten.

Waterbedrijf Groningen betreurt dergelijke voorvallen altijd ten zeerste. Eens in de zoveel tijd weten daders onder dergelijke valse voorwendselen toch altijd weer bij mensen binnen te komen. Zogenaamd als medewerker van een gas-, of elektriciteitsbedrijf en/of telefoon- of waterbedrijf.

Waterbedrijf Groningen drukt iedereen op het hart om te vragen naar legitimatie. Medewerkers van het bedrijf hebben altijd een geldig legitimatiebewijs bij zich. Ze hebben begrip voor uw eventuele argwaan en laten u graag zijn/haar legitimatie zien. En vooral: blijf altijd alert, laat dus niet zomaar iedereen binnen.

Bron: Waterbedrijfgroningen.nl

Gerelateerd