Een overnachting en entree bij de Efteling winnen? Let goed op! Deze actie is niet georganiseerd door het pretpark maar door een bedrijfje dat geld wil verdienen aan jouw gegevens.

De e-mail, die afkomstig lijkt van de Efteling, heeft als titel: 'Wij bestaan 65 jaar en vieren dit met jou'. Om de bezoekers te bedanken verloot het pretpark zogenaamd verschillende prijzen.

'Speciaal voor het jubileumjaar verloot de Efteling een familiedag inclusief overnachting voor het hele gezin. Er zijn meerdere prijzen beschikbaar'

Om kans te maken op de prijzen moet op een website een enquête ingevuld worden. Je krijgt een aantal vragen over de Efteling voorgeschoteld. Vervolgens moet je je gegevens invullen en dien je akkoord te gaan met de voorwaarden.

Actie niet georganiseerd door Efteling

Let op! Deze actie is helemaal niet georganiseerd door de Efteling. Dit kun je zien in de kleine lettertjes onderaan de website. Wie meedoet en akkoord gaat met de voorwaarden geeft de 'sponsoren' van de actie toestemming om per e-mail of telefonisch contact op te nemen. Dit betekent veel reclame e-mails en ongewenste telefoontjes. Bovendien is het bij dit soort acties nog maar de vraag of er daadwerkelijk een prijs uitgekeerd wordt.

Meer informatie: misleidende winacties

Gerelateerd