Uit naam van WhatsApp wordt een valse e-mail verstuurd waarin staat dat je een bericht gemist hebt.

In het bericht staat dat je uitkering van 1050 euro beschikbaar is. Voor mensen die een uitkering ontvangen, kan dit verwarrend zijn. Verder wordt geen instantie vermeld.

Profit Maximizer

Zodra je op onderstaande link klikt, kom je uit op een website. Op deze website wordt reclame gemaakt voor Profit Maximizer. Dit is een bedrijf die handelt in Binaire Opties. Zodra je in een onderstaande balk je e-mailadres invult, meld je jezelf aan voor een lidmaatschap. Pas hiermee op!

Handel in Binaire Opties

Handel in Binaire Opties is vrij omstreden. In deze business komen veel scams voor, die een spoor van gedupeerden nalaten. Toch lees je op het internet ook geregeld positieve reacties. In een aantal gevallen is het duidelijk dat deze reacties zijn geplaatst door mensen die achter dit soort bedrijven zitten.

Herkennen van valse recensies

Valse recensies zijn te herkennen aan een aantal kenmerken. Het zijn zeer lovende reacties, die gebruik maken van een op internet gekochte profielfoto. Ook zijn dergelijke recensies vaak slecht vertaald vanuit het Engels en worden op verschillende forums hergebruikt. Voorzichtigheid is dus geboden bij dit soort praktijken.

Gerelateerd