Opgelicht?! ontvangt weer meldingen over een e-mail die uit naam van T-Mobile wordt geschreven. Een aantal weken geleden waarschuwde wij ook voor deze valse e-mail. Laat je niet misleiden!

Volgens het bericht heeft de automatische incasso het bedrag niet van je rekening kunnen afschrijven. Daarom vraagt het telecombedrijf nog eenmaal een bedrag (van rond de 44 euro) binnen drie dagen over te maken. Indien je dit niet doet, wordt het bedrag verdubbeld. Bovendien loop je volgens de e-mail dan het risico op een gerechtelijke procedure.

De factuur

De factuur kan volgens het bericht alleen worden betaald in bitcoins. Dit doe je door op de link in de e-mail te klikken. Doe dit niet! T-Mobile laat haar klanten niet op deze manier betalen. Negeer en verwijder de mail direct.

Neem contact op

Twijfel je aan de echtheid van het bericht? Neem dan contact op met het desbetreffende bedrijf via de contactgegevens die op de officiële website te vinden zijn. Meer informatie over het herkennen van een valse e-mail is te vinden in dit artikel.

Gerelateerd