Opgelicht?! ontvangt meerdere meldingen over een e-mail die uit naam van Apple wordt verzonden. Hierin staat dat je Apple ID is bevroren, omdat het bedrijf je accountgegevens niet heeft kunnen valideren. Trap er niet in!

In het bericht staat dat Apple de opschorting van je account weer opheft als zij je gegevens kunnen valideren. Hiervoor zou je deze eerst moeten bijwerken. Doe dit niet!

Klik niet op de link!

Door op de link in het bericht te klikken, zou je je gegevens kunnen bijwerken. Het proces duurt volgens de e-mail zo'n 3 minuten. Wij raden echter ten strengste af om mee te doen. De mail komt niet van Apple. Dit kun je zien aan het e-mailadres van de afzender: huojdnlfsdfuie@comcast.net. Dit e-mailadres is niet duidelijk van van het bedrijf. Daarnaast zal Apple je nooit op deze manier vragen je gegevens bij te werken.

Valse e-mail

Heb je een e-mail ontvangen van Apple en twijfel je aan de echtheid, neem dan contact op met het bedrijf via de officiële website. Wil je meer weten? Lees dan ons artikel over hoe je valse e-mails kunt herkennen.

Gerelateerd