De Politie Winschoten waarschuwt op Facebook voor een persoon die pannensets verkoopt aan de deur in het noorden van Nederland.

Slechte kwaliteit

Volgens het bericht van de politie zijn meerdere mensen slachtoffer geworden van de pannenverkoper. De man verkoopt pannen van zeer slechte kwaliteit en heeft een agressieve werkwijze. Daarnaast wordt er meer geld van je rekening afgeschreven dan op het mobiele pinapparaat aangegeven stond.

Pannensetverkoper

De pannensetverkoper rijdt in een zwarte Peugeot Partner. De politie is op de hoogte van het kenteken, ze hebben de oplichter nog niet weten op te sporen.

Let goed op!

Niet alleen pannen worden op deze manier aangeboden. Ook het verkopen van kleding of messensets is populair onder oplichters. Word je op straat of aan de deur aangesproken door iemand die je deze producten wil verkopen? Trap er dan niet in! Vaak zijn het producten van slechte kwaliteit waar onrealistische prijzen voor worden gevraagd. Neem contact op met de politie als je ziet dat er dergelijke goederen op straat of aan de deur worden aangeboden. Probeer het kenteken van de auto van de verkoper te noteren of fotograferen.

Bron: Politie Winschoten e.o.

Gerelateerd