Opgelicht?! heeft eerder gewaarschuwd voor een valse mail uit naam van Bol.com, waarin staat dat je zogenaamd een giftcard van 250 euro hebt gewonnen. We krijgen opnieuw meldingen over hetzelfde valse bericht. Pas hiervoor op! Als je niet oplet, eindig je met een onnodig abonnement.

Volgens de valse mail heb je zogenaamd een giftcard ter waarde van 250 euro voor Bol.com gewonnen. Je kan je prijs claimen via de link in het bericht. Je hoeft alleen maar een paar vragen te beantwoorden.

Proefabonnement op entertainmentwebsite

Nadat je antwoord hebt gegeven op de vragen, kom je uit op een prijzenpagina. Let goed op als je een product hebt gekozen: je uiteindelijke 'prijs' wordt namelijk geleverd met een proefabonnement voor een entertainmentwebsite. Na afloop van de proefperiode betaal je tientallen euro's per maand. Als je de kleine lettertjes leest, zie je nog meer slecht nieuws: het is niet zeker dat jij je gekozen prijs wint. Je doet namelijk mee aan een loterij.

Advies: de valse mail gewoon weggooien

Alhoewel het verleidelijk is om mee te doen aan deze winactie, is het beter om deze valse mail gewoon weg te gooien. Als je mee wilt doen met een échte winactie van Bol.com, kan je het beste kijken op

Meer tips om een valse winactie te herkennen

Gerelateerd