We hebben al verschillende keren gewaarschuwd voor een valse mail van 'Samsung' waarin staat dat je een gloednieuwe telefoon hebt gewonnen, maar de oplichters blijven het proberen. Opnieuw krijgen we meldingen over hetzelfde valse bericht. Pas hiervoor op! Als je je gegevens invult, eindig je met een duur en onnodig abonnement.

Je hebt een tijd geleden zogenaamd meegedaan aan een wedstrijd van Samsung. Je hebt niet de hoofdprijs gewonnen, maar wel een nieuwe telefoon. Je moet je prijs binnen drie dagen claimen, anders gaat deze naar iemand anders. Je kan je telefoon claimen via de link in het bericht. Doe dat niet!

Proefabonnement afsluiten

De link sluist je door naar een website waar de telefoon wordt aangeboden. Je hoeft alleen maar 'een paar euro verzendkosten' te betalen met je creditcard. Als je echter goed kijkt, zie je bovenaan in kleine lettertjes staan dat je helemaal geen prijs hebt gewonnen, maar meedoet aan een loterij. Ook staat er dat je een proefabonnement van een paar dagen voor een website met onbeperkt entertainment afsluit. Na dat proefabonnement betaal je tientallen euro's per maand. Deze valse mail kan je het beste negeren en verwijderen.

Gerelateerd