Het scherp geprijsde en breed assortiment van ‘speelgoed-outlet.com’ maakt het een interessante webshop. Maar pas op, want de politie waarschuwt voor deze malafide webshop.

Opgelicht?! ontving onlangs een melding van een slachtoffer van ‘speelgoed-outlet.com’. Ook duidt het onderzoek van het Landelijk Meldpunt Internet Oplichting (LMIO) van de politie erop dat de webshop malafide is. De website is dan ook opgenomen in de lijst met malafide handelspartijen van de politie. Koop je speelgoed dus liever ergens anders.

Hoe weet je dat het een malafide webshop is?

  • Het account is van Trustpilot verwijderd omdat de webshop niet voldoet aan de ethische normen.
  • Er staat geen KVK-nummer vermeld, wat wettelijk verplicht is. 
  • Het bedrijfsadres dat op de website wordt vermeld lijkt ongeldig te zijn. 

Heb je toch bestellingen gedaan bij ‘speelgoed-outlet.com’?

Indien jouw product nooit is geleverd of als je ontevreden bent over de bestelling, zijn er mogelijkheden om je geld terug te vorderen. Voorkom bovendien dat je in de toekomst aankopen doet bij malafide webwinkels met deze tips en blijf via pushberichten op de hoogte van valse webwinkels via  onze gratis Opgelicht?!-app (iOS en Android).

Opgelicht?! garandeert niet de volledigheid van de webshop alert. Webshops waarover geen alert wordt gegeven, zijn niet per definitie betrouwbaar. Opgelicht?! is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van aankopen bij malafide webshops. Gaat dit over jouw webshop en heeft u vragen over dit bericht of ben je van mening dat het niet klopt? Neem dan contact met ons op.

LEES OOK: