Het LMIO heeft meldingen ontvangen over de onderstaande websites: www.burgersloket.nl. Uit controle van deze website is gebleken dat we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen spreken over een malafide website.

Opgelicht?! meldde al eerder dat de gemeente Aalsmeer waarschuwt voor adressenfraudeurs, met daarbij hetzelfde beeld van de homepage van desbetreffende website. Er staat vermeld dat de gemeente de inwoners waarschuwt niet in zee te gaan met de website burgersloket.nl, een pagina waar je valse urgentieverklaringen kan kopen. Volgens de gemeente is het niet mogelijk om via zulke websites een urgentieverklaring aan te vragen. Dit kan alleen via de gemeente. Burgersloket.nl is één van de websites van Tolunay A.

Lees: Adressenfraude: een vals adres met een paar muisklikken
 
Op SIDN blijkt dat de website actief is en als administratief en technisch contact persoon staat vermeld: dhr.tolunayaras@gmail.com
 Teven is gebleken dat je op de website www.burgersloket.nl een willekeurig fictief BSN kan invoeren met teveel cijfers en toch kan doorklikken naar de betaling en overige gegevens.
 
Deze website staat inmiddels vermeld in de lijst met malafide handelspartijen op de website www.politie.nl. Daarnaast is er een verzoek verzonden naar de host om passende maatregelen te nemen tegen de website.

Lees: Straf adressenfraudeur valt hoger uit

Bron: LMIO