Opgelicht?! ontvangt veel meldingen van personen die telefonisch benaderd zijn door VakantieGarant. In het gesprek wordt er gevraagd of je interesse hebt in een goedkope vakantie en eventueel wat informatie wil ontvangen. Nadat je 'ja' hebt gezegd blijkt dat je ergens aan vastzit. Terwijl dit je niet is verteld.

Nadat je akkoord bent gegaan met het verkrijgen van meer informatie, ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging van je lidmaatschap. Als je hier alsnog vanaf wilt zien, kun je de overeenkomst binnen twee weken opzeggen, per brief. Hierna dien je een bedrag van €349,- te betalen. Echter blijkt dat de kans groot is dat je deze e-mail helemaal niet ziet. Deze komt bij veel mensen namelijk in de spam-box terecht. Het gevolg hiervan is dat je opeens een factuur moet betalen, terwijl je hier nooit voor gekozen hebt.

Wat te doen als je wordt gebeld?

Wij adviseren je altijd goed door te vragen als je telefonisch een aanbieding krijgt. Belangrijk is dat je weet waar je ‘ja’ tegen zegt. Geef daarnaast nooit je gegevens zomaar weg.

Meer informatie en tips: wat kan ik doen als ik me misleid voel door VakantieGarant?

Gerelateerd