Ontvang je een e-mail van Apple dat je toegekende pakket klaarstaat voor verzending? Pas op! Voor je het weet zit je vast aan een duur abonnement voor een datingsite.

Volgens de e-mail dien je jouw adres te bevestigen, zodat jouw nieuwe Apple TV per post kan worden verstuurd. Wanneer je dit vandaag doet, dan is het zogenaamd mogelijk dat je de televisie deze week nog ontvangt.

Duur abonnement datingsite

Wanneer je op een link in de tekst klikt, kom je terecht op een website waarop je jouw deelname kunt bevestigen. Je dient hier onder andere je e-mailadres en achternaam in te vullen. Bij de laatste stap hoef je alleen nog maar je creditcardnummer door te geven.

Let op: na het invullen van alle gegevens krijg je voor vijf dagen een gratis abonnement bij een datingsite Serious Dating. Wanneer je het abonnement niet stopzet, wordt dit na vijf dagen automatisch met een maand verlengd. De kosten zijn vijftig euro per maand. Dit staat in de kleine lettertjes, die pas zichtbaar zijn als je naar beneden scrolt op de pagina.

Advies

Lees de algemene voorwaarden altijd goed door, zeker bij dit soort acties. Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat ook zo.

Gerelateerd