Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • www.monkiliving.nl is een malafide website

  www.monkiliving.nl is een malafide website

  Het Landelijk Meldpunt Internet Oplichting (LMIO) meldt dat www.monkiliving.nl waarschijnlijk een malafide website is. Op www.monkiliving.nl staan aanbiedingen van woonaccessoires van verschillende merken.
   

  Bij de algemene voorwaarden wordt Thuiswinkel.org als bron genoemd, echter is de pagina leeg en komt www.monkiliving.nl niet bij hen voor.

  Het LMIO heeft voorheen ook al gemeld dat www.monkidesign.nl en www.mookumliving.nl waarschijnlijk nep zijn. www.monkiliving.nl is identiek, alleen de naam is veranderd.

  Telefoonnummers en IBAN-nummer werden al eerder gebruikt

  De telefoonnummers die op www.monkiliving.nl staan, hebben al eerder op malafide websites gestaan. Ook wordt het werd het IBAN-nummer van de website al eerder gebruikt voor valse webshops.

  De webshop heeft een vermelding gekregen in de lijst met malafide websites. De webhost is gevraagd om passende maatregelen te nemen tegen de webshop.

  Bron: LMIO

  Klachtenformulier

  Heb je een klacht over dit bericht? Vul dan het klachtenformulier in.

  exclamation Opgelicht?! garandeert niet de volledigheid van het WebshopAlert. Webshops waarover geen alert wordt gegeven, zijn niet per definitie betrouwbaar. Opgelicht?! is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van aankopen bij malafide webshops.

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant