Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Vrouwen met babbeltruc actief in Hengelo

  Afgelopen weekend heeft een groep vrouwen in Hengelo zich voorgedaan als medewerksters van een zorginstelling. Bij verschillende woningen belden ze aan met deze smoes. Wees alert op dit soort babbeltrucs!

  Bij de eerste poging kwamen de vrouwen de woning binnen. De bewoonster van het huis heeft de vrouwen weer op straat kunnen zetten maar kwam er later achter dat haar portemonnee weg was. Op een ander adres probeerden de vrouwen het weer, maar deze bewoonster liet de zogenaamde zorgmedewerkster niet binnen, omdat ze geen contract heeft bij de instelling waar de vrouw zei te werken. De bewoonster van een andere woning zag vrijdagavond opeens een vrouw bij haar in de badkamer staan. De vrouw ging er snel vandoor, maar heeft wel sieraden en geld kunnen stelen.

  Trap niet in dit soort babbeltrucs! De politie zoekt getuigen van deze (pogingen tot) insluipingen/inbraken. Alle vrouwen zouden een mediterraans uiterlijk hebben en gezien zijn in de omgeving van de Otto Klempererstraat en de Piet Heinstraat.

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant