Opgelicht?! opgelicht-logo

meer NPO start
Opgelicht?!
 • Vanaf 17 april is Opgelicht?! weer op televisie

  Vanaf 17 april is Opgelicht?! weer op televisie

  Vanaf morgenavond 17 april is Opgelicht?! weer wekelijks rond half tien op televisie te zien. Vanavond schuift presentator Jaap Jongbloed aan bij het programma Tijd voor Max, dat te zien is om 19.05 uur op NPO1.

  In de uitzending van 17 april aandacht voor een rij-instructeur die voorschotten int van zijn leerlingen, maar dan verdwijnt! En we gaan op zoek naar een zogenaamde 'serial dater' een man die via internet vrouwen zoekt, en hen dan veel geld aftroggelt. Maar nu heeft hij een date… met Opgelicht?!

  Online oplichting

  Naast onze gevreesde confrontaties gaat Opgelicht?! nog meer de nadruk leggen op waarschuwingen tegen oplichtingstrucs. Zo komen op de redactie veel klachten binnen over oplichting op het net. Onze vaste cyber-expert Stan Hegt zal wekelijks preventietips geven over allerlei vormen van internet-criminaliteit.

  Hoe staat het er nu voor?

  En Opgelicht?! onderzoekt hoe het nu staat met enkele zaken waaraan de laatste jaren aandacht is besteed. Heeft de uitzending geholpen, of gaat de oplichter rustig door met zijn praktijken. De resultaten zijn soms bevredigend, soms ronduit schokkend.

  Opgelicht?! vanaf 17 april, rond half tien, NPO1

  Download ook onze app met actuele alerts!

  Updates ontvangen over dit onderwerp?

  Wil je op de hoogte blijven van dit onderwerp? Download de gratis Opgelicht-app en volg het onderwerp.

  Reacties (0)

  Op de Opgelicht?! website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

 • Ook interessant