Voor onze camera gaf hij aan alle verhalen rondom hem te kunnen weerleggen. Maar je raadt het al, dit liet hij compleet na. Nu mag hij zich gaan verantwoorden tegenover de officier van justitie. Brent. P is onlangs namelijk opgepakt in België. 

Bij onze zuiderburen was P. van plan een bedrijf op te zetten in het duurdere segment kleding. Of dit wenselijk is, kun je je gezien zijn stevige verleden op dit vlak afvragen . Zo pleegt hij valsheid in geschrifte en wordt hij veroordeeld tot het terugbetalen van 1,2 miljoen euro aan kledingmerk Benetton.

Na zijn recente aanhouding in België is P. overgebracht naar de politie in Rotterdam. Brent handelde in dure bolides. Op welke wijze lieten wij u zien in onze uitzending begin vorig jaar. Hij incasseert minimaal 41.000 euro voor een Zwitserse Range Rover Sport. Maar leveren doet hij niet. Sterker, hij kan de auto helemaal niemand leveren. Het is simpelweg niet zijn auto.

De leasemaatschappij laat de luxe SUV signaleren. Dit betekent dat de auto internationaal als verduisterd of gestolen te boek staat. Inmiddels is het ons ook duidelijk dat Brent P. soortgelijke praktijken heeft uitgevoerd met een Belgische Mini Cooper.  Zijn voorlopige hechtenis is gaandeweg het onderzoek verlengd met 14 dagen. Dan zal er opnieuw gekeken worden of hij langer vast blijft zitten.