Een Zalando cadeaukaart ter waarde van €200,- winnen klinkt misschien aantrekkelijk. Wees echter alert als je een e-mail binnenkrijgt waarin staat dat je deze cadeaubon kunt winnen. Het is een misleidende winactie. Zalando heeft niets met deze actie te maken.

Om kans te maken om de €200,- hoef je volgens het bericht slechts drie vragen te beantwoorden. Je komt bij de vragen door op de button in de e-mail te klikken.

Jouw gegevens worden gedeeld

De button verwijst naar een webpagina waar je, zoals aangegeven, drie vragen gesteld worden. Vervolgens wordt naar je gegevens gevraagd en dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Door in te stemmen met de voorwaarden geef je de organisator van de actie toestemming om jouw gegevens te delen met derde partijen. We adviseren je hier niet in mee te gaan. Deze partijen zullen je lastigvallen met spamberichten en ongewenste telefoontjes.

Geen cadeaukaart

Je blijkt geen cadeaukaart voor Zalando te kunnen winnen. In de algemene voorwaarden staat dat je kans maakt op een iPhone. De vraag is echter of iemand de telefoon in ontvangst zal nemen.

Verwijder het bericht

Trap niet in deze 'actie' en verwijder het bericht. Zo voorkom je dat je mailbox volstroomt met spam.

Meer informatie? Lees ons artikel over misleidende winacties

Gerelateerd