Er is een e-mail in omloop waarin staat je dat je voor €500,- aan cadeaukaarten kunt winnen. De plek waar je de kaarten uit kunt geven is de Intratuin. Dat klinkt misschien aantrekkelijk, zeker met het mooie weer van de afgelopen week. Het is echter een misleidende winactie.

Door op de button in het bericht te klikken zou je kans maken op de cadeaubonnen. De button verwijst naar een webpagina waar naar je gegevens gevraagd wordt. Vul hier niets in!

Geen cadeaubon voor Intratuin

In 'deelname voorwaarden' kun je lezen dat Intratuin niets met de actie te maken heeft en dat je geen cadeaubon voor het bedrijf kunt winnen. Het bericht is verzonden door een marketingbureau dat jouw gegevens wil doorverkopen aan derde partijen. Deze partijen zullen je gegevens gebruiken om je spamberichten te sturen en je lastig te vallen met ongewenste telefoontjes.

Ga er niet op in

Opgelicht?! adviseert om niet op deze misleidende winactie in te gaan. Zo voorkom je een mailbox vol spam. Wil je meer tips om spamberichten te voorkomen? Lees dan ons artikel over dit onderwerp.

Lees hier meer over valse winacties

Gerelateerd