Heb je een e-mail ontvangen uit naam van Center Parcs waarin staat dat je kans maakt op een 4-daags arrangement? Wees dan alert! Dit is een misleidende winactie.

Het bericht vertelt je dat je als mogelijke winnaar geselecteerd bent. Je zou een weekend of midweek in een van vakantieparken van Center Parcs mogen verblijven.

Gegevens invullen

Door je gegevens in te vullen, zou je kans maken op de aantrekkelijke prijs. Je kunt dit doen door op de button in de e-mail te klikken. Op de website waar je naar verwezen wordt, worden je een aantal vragen gesteld. Vervolgens dien je je gegevens in te vullen. We adviseren je dit niet te doen. Als je je gegevens hier invult, zal je later lastiggevallen worden met spamberichten en ongewenste telefoontjes. De keten van vakantieparken zit niet achter deze 'winactie'. Een marketingbureau heeft je deze e-mail verzonden. Zij willen je gegevens doorverkopen aan hun sponsoren.

Afmelden e-mail

Onderaan de e-mail staat geschreven dat je je kunt afmelden voor dit soort berichten door op de link te klikken. We raden je af dit te doen. Als je op de link klikt zal je meer spamberichten ontvangen.

Naar je prullenmand

Opgelicht?! adviseert je dit bericht naar je prullenmand te verslepen. Zo voorkom je dat je veel spamberichten zal ontvangen.

Je kunt hier meer lezen over misleidende winacties

Gerelateerd