Op 13 oktober 2018 treedt de populaire K-popgroep BTS op in Nederland. K-pop is een afkorting voor Koreaanse popmuziek. Gezien de populariteit van de groep waren de tickets in rap tempo uitverkocht. Hier maken oplichters maar al te graag gebruik van.

Had je graag bij dit concert aanwezig willen zijn of de tickets aan iemand cadeau willen doen? Op websites als Marktplaats worden momenteel veel kaartjes aangeboden. Wees echter alert bij het online aanschaffen van tweedehands tickets!

Check de verkoopgegevens

Het is verstandig de naam en het rekeningnummer van de verkoper te googlen. Daarnaast raden we aan de verkoopgegevens te checken op de site van de politie. Daar kun je zien of er al meldingen gedaan zijn over de desbetreffende verkoper.

Tips

Let op! Deze tips geven je niet per definitie garantie dat je echte tickets aanschaft. Ook verzekert het je er niet van dat je de concertkaarten überhaupt ontvangt. Hoe voorzichtig je ook bent, bij het kopen van tickets via sites als Marktplaats of Facebook blijft het risico bestaan dat je het slachtoffer wordt van oplichters. Voor meer tips over het kopen van concertkaartjes, kun je ons artikel over dit onderwerp lezen.

Waarschuw anderen op ons forum voor Marktplaats-account die valse concertkaarten aanbieden

Gerelateerd