Op 19 juni zullen Beyoncé en haar man Jay-Z optreden in de Amsterdam ArenA. Vandaag gingen de tickets voor dit concert in de verkoop. De reguliere kaartjes waren binnen een recordtempo van 20 minuten uitverkocht. Het is te verwachten dat oplichters hierop zullen inspelen door valse kaarten te verkopen, of helemaal niets te leveren.

Had je dit concert van de tweede On the Run-tour graag willen bijwonen en is het niet gelukt een ticket te bemachtigen? Op het internet worden op het moment veel kaartjes aangeboden voor het befaamde duo. Wees echter alert bij het online aanschaffen van tweedehands tickets.

Advies

Opgelicht?! adviseert om de naam en het rekeningnummer van de verkoper te googlen. Daarnaast raden we aan de verkoopgegevens te checken op de site van de politie. Daar kun je zien of er al meldingen gedaan zijn over de desbetreffende verkoper.

Tips

Let op, deze tips geven je niet per definitie garantie dat je legitieme tickets aanschaft! Hoe voorzichtig je ook bent, bij het kopen van concertkaartjes via sites als Marktplaats of Facebook blijft het risico bestaan dat je het slachtoffer wordt van oplichters. Voor meer tips over het kopen van concertkaartjes, kun je ons artikel over dit onderwerp lezen.

Gerelateerd