Vanaf vandaag is Webshop Trustmark, in Nederland bekend als Webshop Keurmerk, ook in Frankrijk en Duitsland voor consumenten actief.

Duizenden winkels hebben zich al aangesloten bij het keurmerk dat een groot vertrouwen heeft opgebouwd bij de consument. Onlangs werd een samenwerking bekend gemaakt met Trustpilot. Webshop Trustmark maakt onderdeel uit van het internationale Webshop Trustmark, deze is hard op weg het grootste onafhankelijke keurmerk ter wereld te worden.

Webshop Trustmark merkte dat er steeds meer behoefte is aan een keurmerk en ondersteuning in andere landen. Een paar maanden geleden is Trustmark van start gegaan in België en dat was een groot succes. Binnen een korte tijd is Webshop Trustmark daar het grootste keurmerk geworden.

Binnen nu en een korte tijd zal Webshop Trustmark in veel Europese en andere landen worde geïntroduceerd.

Webshop Trustmark is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Trustmark van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. De bij Webshop Trustmark aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van het keurmerk.

Webshop Trustmark beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De aanmeldingen en eventuele klachten worden behandeld door juristen in alle landen. Daarnaast worden winkels periodiek gecontroleerd.

Bron: perssupport.nl (16-12-14)

Gerelateerd